Getuigen gezocht inbraak woonboot Regentesseplantsoen in Gouda

Normal politie embleem

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van een inbraak op een woonboot aan het Regentesseplantsoen. Dit gebeurde in de vroege ochtend van zaterdag 28 november.

Omstreeks 03.55 uur kwam de melding binnen van een inbraak. De 86-jarige bewoner vertelde dat vlak daarvoor twee mannen in zijn woonboot hadden ingebroken. De bewoner werd door het kabaal wakker en probeerde de twee nog te verjagen uit zijn woning. De mannen sommeerden hem om terug te gaan naar zijn slaapkamer en hebben de woning verder doorzocht. Ze zijn er vervolgens met  zijn pinpas vandoor gegaan.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar beelden of getuigen die mogelijk meer weten van deze inbraak aan het Regentesseplantsoen. De twee mannen hadden donkere jassen aan en zijn na de inbraak gevlucht op een scooter via de Nieuwe Haven in de richting van de Kleiweg. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Adverteren op Goudacourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goudacourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gouda
10:31

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief