Getuigenoproep vuurwerkbom bij kinderdagverblijf Gouda

Normal politie

In de nacht van woensdag 25 november wordt aan de Wilhelmina van Pruisenlaan in Gouda een harde knal gehoord. Mogelijk is er een vuurwerkbom afgestoken vlak voor de ingang van een kinderdagverblijf dat daar gevestigd is. Hierdoor is grote schade ontstaan aan het gebouw. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Na een melding rond 01:30 uur van een explosie bij een kinderdagverblijf troffen agenten daar een vernielde voordeur en gesneuvelde ramen aan. Op het moment van de explosie was er niemand in het gebouw aanwezig. Getuigen zagen dat twee jongens in donkere kleding ervandoor gingen in een kleine zwarte auto.

Getuigen gezocht
De politie startte direct een onderzoek en zoekt getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord vlak voor, tijdens of na de knal. Of heeft u camerabeelden of meer informatie over de vluchtauto of de -route? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Adverteren op Goudacourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goudacourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gouda
11:16

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief