Feestelijke opening 200ste PostNL pakketautomaat bij PLUS in Gouda

30 dagen geleden gepubliceerd

Afgelopen vrijdag is de 200ste PostNL pakketautomaat feestelijk geopend bij PLUS van den Boogaard in Gouda. Om dit te vieren, is er deze week elke dag een verrassing te vinden in de vakken van de automaat, waaronder PLUS cadeaubonnen ter waarde van € 25,-.

Gemak van de pakketautomaat

Eigenaar Peter van den Boogaard is enthousiast over de nieuwe toevoeging aan zijn winkel: “Wij bieden onze klanten extra gemak met de pakketautomaat. Veel klanten kopen of verkopen online en willen hun pakket op een bekend adres kunnen ophalen of versturen. Met ruime openingstijden maken wij het mogelijk voor hen om van deze service gebruik te maken en hun pakket op te halen of te versturen wanneer het hen uitkomt. Het is extra leuk dat deze week in elk vak van de automaat een verrassing te vinden is.”

Meer pakketautomaten bij PLUS

PLUS maakt steeds meer gebruik van pakketautomaten van PostNL in hun winkels. Deze automaten maken het mogelijk om zowel grote als kleine pakketten op een handige manier te ontvangen en te versturen. Een dergelijke automaat in een supermarkt betekent altijd een goed bereikbare plek, waar klanten bovendien nog snel hun vergeten boodschappen kunnen doen of juist combineren met hun wekelijkse inkopen.

PLUS van den Boogaard nodigt iedereen van harte uit om de nieuwe pakketautomaat te ontdekken en te profiteren van de feestelijke openingsactie.