Politie zoekt getuigen zware mishandeling Doesburgweg

Normal 15121501268 d4a0e86523 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Op de Doesburgweg zijn op vrijdagavond 31 juli twee mannen ernstig mishandeld door een groep van vier personen. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten.

Rond 00.05 uur kwam de melding binnen dat twee mannen van 41 en 45 jaar zouden zijn mishandeld op de Doesburgweg. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij de twee mannen aan die kort daarvoor ernstig waren mishandeld door vier jonge mannen. De slachtoffers zijn met zware verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd en hebben aangifte gedaan.

Aanleiding

Een van de twee mannen woont in het pand aan de Doesburgweg en vroeg aan de vier jongens of zij hun rommel wilde opruimen. Daarop werd de man hard geslagen waardoor hij bewusteloos raakte. Ook de andere man kreeg meerdere klappen. Vervolgens zijn de vier gevlucht.

Getuigenoproep

De politie is een onderzoek gestart naar deze zware mishandeling en zoekt getuigen. Het zou gaan om vier blanke mannen in de leeftijd van 18-20 jaar. Heeft u informatie? Misschien heeft u gehoord over het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden is ook mogelijk, dat kan via M. 0800-7000.

Adverteren op Goudacourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goudacourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gouda
10:17

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief