Twee personen aangehouden na schietincident Dunantsingel Gouda

Normal aanhouding

De politie hield zondagavond 3 januari twee mannen aan in een woning aan de Dunantsingel. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het schieten op een 22-jarige Zeisternaar eerder die avond op de Dunantsingel. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond.

Rond 18.50 uur bevond de 22-jarige Zeisternaar zich met zijn auto op de Dunantsingel toen plotseling twee mannen op zijn voertuig schoten. Vervolgens gingen de twee mannen een woning aan de Dunantsingel binnen.
Omdat er mogelijk sprake was van vuurwapengevaarlijke verdachten zette de politie een arrestatieteam in om de woning te betreden. In de woning hielden zij twee verdachten aan, twee Gouwenaars van 37 en 30 jaar oud. Zij zitten op dit moment vast. In de woning troffen agenten een luchtdrukpistool aan en deze is in beslag genomen.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met mensen die zondagavond 3 januari rond 18.50 uur iets gezien of gehoord hebben op de Dunantsingel. Was u getuige of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.

 

Adverteren op Goudacourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goudacourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Gouda
14:46

18° C

Bewolkt

1.79 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief